L’empresa va anunciar per a principis de 2008 350 llocs de treball al municipi, inexistents a hores d’ara.

Cabanes 09 de gener de 2012. El Grup municipal Units pel Poble ha alertat davant del Ple del municipi la possible situació irregular de l’empresa Frost-trol al municipi, ja que possiblement no compta amb el preceptiu projecte de reparcel·lació del sòl industrial a la carta on s’ha ubicat. De no comptar amb aquest projecte, no s’han pogut fer les obres d’urbanització, no pot tindre legalemtn construïda la nau industrial i l’ajuntament, no haurà pogut ingressar en cap moment les corresponents taxes.

Per a Units pel Poble “ la petició no té com intenció posar cap impediment a l’empresa ni dificultar la creació de llocs de treball, sinó demanar que es siga seriòs a l’hora demanar a aquesta que complisca amb uns mínims, que ve saltant-se des de 2001 amb un tracte de favor que no han tingut altres empreses del poble”

En 2001 el PP va acordar desqualificar, milers de metres quadrats a de sòl potencialment inundable segons el Patricova, junt a la cv-159 en la seua vessant nord. Era un sòl que no tenia lògica requalificar i fer industrial quan just a la vessant sud d’aquest vial, entre aquesta i la muntanya de Gaidó, aleshores, i encara ara, queden milers de metres quadrats per urbanitzar. Es veu va aplegar una empresa i va dir “ací em vull instal·lar” i el PP, sense mirar si la zona era apta o no, no s’ho va pensar, afectant a sòl agrícola i a la pròpia visibilitat del municipi cap al Pla, i apropant de nou la industrial a tocar el casc urbà, amb les molèsties que això ocasiona.

Durant anys, aquest projecte de sòl industrial, ha passat tot tipus de vicissituds, des d’haver de remodelar i adequar tot el sòl, a l’estar afectat com zona inundable segons el Patricova, com haver obligat a l’ajuntament a fer un Pla Especial del protecció de l’Arc Romà i la via Agusta ( mentre al veí terme de Vall d’Alba, amb sòl industrial a igual distància de l’arc i la via, Cultura no ha posat cap impediment ni limitació).

El 25 de maig de 2007,dies abans de les eleccions municipals, l’empresa inseria publicitat en la premsa escrita, dient que gràcies a la gestió del PP, Cabanes anava a tindre de manera immediata 350 llocs de treball, i una inversió de 15 milions d’euros.A hores d’ara, sembla que tot i haver passat una dècada, l’empresa podria estar en una situació completament il·legal, i dels 350 llocs promesos, sembla que sols un s’ha materialitzat fa poques setmanes.

Units pel Poble ha demanat en el darrer ple tot un seguit de documentació que seria necessària per a que l’activitat industrial estiguera complint la legalitat, i es sospita no es té.