En l’assemblea oberta celebrada ahir a Cabanes, per unanimitat es va aprovar la llista amb la qual Units pel Poble-Compromís concorrerà a les properes eleccions municipals.  La persona que encapçalarà la llista i opta a l’alcaldia és Sole Segarra

Segarra ha cursat la diplomatura de ciències empresarials, especialitzada en sector financer, i compta amb una ampla formació complementària en el sector públic, docència, en el sector de l’ocupació, i destaca en el seu extens  currículum laboral el ser professora en diversos cursos de formació, l’haver treballat en l’Institut d’Aqüicultura de Torre la Sal (CSIC), Directora del Centre Residencial Savia de Cabanes, tècnic en gestió en empresa de  telecomunicació, i en el sector bancari. Ha destacat en la seua col·laboració activa en Creu Roja i en la cooperativa local Arrels, entre moltes altres aptituds.

 

En els propers dies es donarà a conèixer la resta de membres de la candidatura, on es conta amb un ample ventall de noves incorporacions, i gent amb gran solvència i preparació segons Units-Compromís, s’ha optat per fer una llista guanyadora, que duga el canvi en positiu a Cabanes. “El nostre objectiu, ser la candidatura més votada de les que es puguen presentar, i tornar a posar al poble en nivell que sempre s’ha merescut”.

 

 

 

Units pel Poble-Compromís va ser la segona força més votada de les cinc candidatures presentades, amb quasi el 20% dels vots emesos, i compta amb dos dels 11 regidors de l’ajuntament. Amb l’aposta per Segarra es confia acabar amb les quatre legislatures de majoria absoluta del PP i recuperar el somriure al municipi.