Units pel Poble recorda que les obres havien d’estar finalitzades el 24 de novembre, i a hores d’ara encara falta molt per acabar-les.

Cabanes 10de gener de 2012. L’anterior equip de govern de Cabanes va atorgar a una empresa constructora, el megalòman projecte per restaurar l’antiga carretera CV-10/ Carretera de Saragossa, en un vial urbà després de fer-se la circumval·lació de la nova via ràpida per fora del casc urbà.

Aquesta contracta, es va donar a aquesta empresa, per entre altres coses, ser una de les que amb menys temps es comprometia acabar les obres. El projecte, de més de 2 milions d’euros, per als quals no es va aconseguir cap ajut institucional, ha estat sempre carregat de polèmica, a l’haver-se imposant unes grans contribucions especials entre els veïns, i endeutar a l’ajuntament en un crèdit de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) de 1,3 milions d’euros.

L’empresa es comprometia en tindre acabat les obres el 24 de novembre, obres que cal recordar, van començar justament la setmana abans de les passades eleccions municipals. Passat el temps, les obres continuen a un ritme lent i exasperant, i fins que el Grup Municipal d’Units pel Poble no ha demanat responsabilitats en un plenari, el PP ni s’ho havia plantejat.

Units pel Poble ha exigit que es demane a l’empresa pagar per cada dia de retard en l’entrega del via, ja que l’incompliment del contracte continua generant nombrosos problemes; en els veins, en l’accés a vivendes, magatzems i activitats empresarials, ocasionant inundacions durant les plogudes, o sumint al poble en un caos en la passada edició de la Fira expoagrícola.

Igualment, s’ha demanat que es tinga molta cautela a l’hora de d’acceptar haver de pagar els sobre costos i imprevistos que ja es deixen entreveure poden haver. Les obres han estat alguns dies parades, o amb un ritme injustificable, i fins ara no s’ha vist la més mínima preocupació per part de l’equip de govern.

+ info 605440283 http://unitspelpoble.tk/ [email protected]