per l’Units Pel Poble el dimarts, 30 / agost / 2011 a les 07:20

Cabanes: informació sobre el projecte de recuperar l’antiga esglèsia del calvari.

CABANES 27 D’AGOST.

El grup municipal d’Units pel Poble ha qualificat d’al·lucinant que el PP presentara el passat dijous al Ple un projecte de conveni amb el Ministeri de Foment per recuperar l’antiga “església del cementeri”(calvari) i no haver estat capaços de respondre ni a una sola pregunta en el ple del projecte i córreguen avui a donar explicacions no a l’oposició, sinó a la premsa. Ni tant sols van saber explicar per què s’havia batejat el projecte com esglèsia del cementeri, quan mai ha tingut res a vore

Més preocupats per la foto que per la transparència informativa, no van saber explicar en què consistia exactament el projecte, de qui era titularitat l’edifici ( i per tant, si era de l’església si aquesta havia autoritzat a l’ajuntament a signar un conveni amb Foment).

Aquest projecte no ha passat mai per cap comissió informativa d’urbanisme, no van poder explicar l’ús que es pensa donar a aquest edifici després d’una inversió pública tant important, ni els contactes que han pogut haver amb el Ministeri.

Per a Units pel Poble, el projecte no era ni bo ni dolent, simplement no van poder posicionar-se per falta d’informació; no sent de rebut dur actuacions d’aquesta transcendència al Ple sense informar abans.

Units pel poble va reclamar, a més de transparència i comunicació, que en el cas concret del calvari s’iniciaren els tràmits per a declarar-lo Bé de Rellevància Local, i que posats a demanar convenis amb Foment, s’haguera pogut fer una llista de prioritats entre les quals podria estar el Castell de Miravet.