per l’Units Pel Poble el diumenge, 28 / agost / 2011 a les 15:21

Els veïns poden acabar pagant 10.000 euros a l’any en pagar a una persona per a què escriga per al PP

CABANES 28 D’AGOST.

El grup municipal d’Units pel Poble ha mostrat el seu enuig amb la política de barra lliure que ha pres l’equip de govern del PP, després de les darreres eleccions. Si a més de destinar una dedicació exclusiva de l’alcalde i d’un concejal(2400 euros de cost la primera) i assignar un sou a tota la resta de regidors del PP ( és a dir, de 7 regidors del PP, tots cobren de l’ajuntament), ara el súmmum de la falta de respecte amb els contribuents és contractar a una periodista al servei del PP, que també ha de pagar el poble.

Baix l’excusa que l’anterior equip de govern gastava també molt en contractes a periodistes, des de l’alcaldia es va informar en la primera junta de portaveus de la intenció de contractar a una periodista, per treballar unes soles hores a la setmana, i es va calcular una despesa mensual de prop dels 700 euros, quantitat que al ser preguntat en el plenari no va concretar. En cas de ser 700 euros, per 14 pagues, dóna una quantitat de 9.800 euros a l’any, més de milió i mig de les antigues pessetes a una persona que es dedica sols a llençar noticietes de lluïment personal dels regidors del PP, que s’han basat en contar coses que no són certes i apropiar-se d’idees de l’oposició, creant una crispació innecessària.

Units pel Poble va exposar en el ple que sense conèixer qui és eixa periodista que ja es deixa vore per l’ajuntament, ja que ni ha estat presentada ni s’ha informat del seu nom, és un abús que es faça pagar al poble un servei que ni és necessari ni objectiu i sols val per a la propaganda del PP.

Des d’Units pel Poble es van oferir a fer aquesta tasca d’enviar les notícies verídiques de l’ajuntament de manera gratuïtat i poder invertir aquests com a mínim quasi 10.000 euros en coses més importants, com l’escola infantil. Redactar una nota de premsa com les que es redacten ara al dia, no ocupa més de 10 minuts de temps, inversió que els regidors d’Units pel Poble acceptarien fer gratuïtament.

Igualment, es va lamentar la falta de transparència al no haver-se fet cap oferta pública, ni haver pensat en els llicenciats en periodisme que són del poble. Quan se li va preguntar a l’alcalde si aquesta persona era llicenciada en periodisme, ho desconeixia.

El grup majoritari de l’oposició a Cabanes, ha exigit que si volen continuar amb aquesta tasca d’enviar a la premsa notes de premsa que falten a la veritat i s’apropien d’idees alienes, que ho facen personalment els regidors del PP, que per alguna cosa ja cobren de l’erari públic.