Sindicatura de Greuges dóna raó a Units i reconeix alcaldia infringeix legalitat al vetar mocions

 

 

 

La Sindicatura de Greuges del PV ha donat la raó al grup municipal d’Units pel Poble-Compromís, davant la vulneració de drets fonamentals que s’ha fet per part de l’alcaldia al rebutjar incloure en l’ordre del dia dels plens ordinaris mocions presentades per l’oposició a l’interpretar que instar a altres administracions, com es demanava en elles, no eren competència del plenari.

Ara, el defensor del poble valencià dóna la raó a l’oposició i estira les orelles a l’alcaldia.

 

El dèficit democràtic del PP local i el nul respecte a l’ajuntament fa que no sols s’haja violat el dret dels regidors a presentar propostes, sinó que després les mocions que s’aproven pel ple, no es compleixen per l’alcaldia.

Arxivat en: Mocions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *