La majoria absoluta del PP al Senat i la nul·la capacitat negociadora de l’equip de govern municipal de Cabanes, del PP en minoria, incapaç de traure al seu propi partit cap inversió per la municipi, ha impedit que el poble obtinga cap inversió dels pressupostos generals de l’Estat per a 2016.

Fins tres cop el PP ha negat estes inversions per al poble, primer al fer els pressupostos i oblidar-se, després votant en contra al Congrés de les esmenes presentades per Compromís, i per tercer cop, esta setmana al Senat.

 

El Senador de Compromís i regidor de Cabanes, Carles Mulet, va presentar quatre esmenes; una per dotar de partida pressupostària per recuperar i posar el valor com museu o espai cultural l’antiga estació de la Ribera, un altre per millorar la seguretat d la N340 en tots els nuclis de la Ribera, la tercera, per reformar i adequar la caserna de la Guàrdia Civil al nucli urbà, i la quarta era per demanar una regeneració sostenible i actuacions per assentar la platja de Torre la Sal.

 

El ninguneiq que els governs del PP han fet amb Cabanes, han tornat a mostrar-se amb el vot en contra del PP que van impedir eixir endavant aquestes propostes.