rpt0rptPROPUESTA RPT-1

PROPUESTA PLANTILLA-3

ESTRATEGIA RRHH AYTO CABANES

El PP no modifica de moment aquests.

 

 

El informe contractat per l’equip de govern de l’ajuntament de Cabanes amb la Universitat d’Alacant per fer un “ DISEÑO DE UNA ESTRATEGIA DE RECURSOS HUMANOS PARA LA MEJORA DE LA CALIDAD DE LOS SERVICIOS MUNICIPALES”  dut al plenari d’avui, ha constatat, segons els criteris de la universitat, que existeix una gran disparitat de salaris que no s’ajustarien a allò raonable, alguns d’ells per baix ( cas de les netejadores o de la TAG ) i altres molt per sobre del que tocaria.

Entre aquests destaca  segons la RPT (relació llocs de treballs) i la pròpia proposta d’alcaldia,  que el Cap de secció d’urbanisme, infraestructures i medi ambient, estaria cobrant com complement  uns 10.831 més dels que correspondria o  la cap de negociat de comptabilitat i despeses 3362 euros de més a l’any. En tots dos casos, segons la proposta d’alcaldia serien persones sols amb BUP o FP II.

En el document adjunt es pot analitzar què cobra cada funcionari, i què hauria de cobrar.

Des de l’equip de govern, en lloc de regularitzar els salaris al que pertocaria, i rebaixar aquests sous desproporcionat, s’ha decidit de moment deixar aquest complement com complement personal transitòri, és a dir, mantindre’l, amb la promesa de mirar d’arreglar-lo ( no especificant ni com ni quan). És positiu que per primer cop es faça una RPT i es sàpiga de si els complement posats a cada treballadors eren suficients, justos i desproporcionats. Però des d’Units pel Poble-Compromís, s’ha lamentat la falta de reacció a temps, més quan es contraposa a altres realitats com  “El Hospital Provincial bajará el salario a los directivos del centro que estaban cobrando más de lo establecido por ley desde hace al menos un año. Las reducciones de sueldo de los cinco cargos oscilan entre los 1.000 y los 1.700 euros al mes.” http://www.radiocastellon.com/index.php?noticia=25464