Els pressupostos autonòmics tornen a oblidar les necessitat de Cabanes.

cabanesDe nou, els pressupostos autonòmics que presenta el Consell, tornen a deixar a Cabanes sense cap  inversió, com ha vingut passant any rere any, ni en els anys de vaques grosses, ni ara, els successius equips de govern han aconseguit traure la més mínima inversió cap al municipi, ni tant sols aquelles que havien anunciat ( es com comprovar en aquest enllaç http://www.chap.gva.es/estatico/presupuestos/2015/index_v.html )

Des de fa anys des del Grup Parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes es presenten un seguit d’esmenes per fer unes mínimes actuacions necessaris al municipi, que sempre obtenen el vot contrari del PP.

De nou, este any se demana una partida per a l’ampliació , reforma i accessibilitat de l’ambulatori de la Venta-Ribera de Cabanes (l’actual ambulatori està en un edifici que no compleix les més mínimes condicions, no és accessible, té les dimensions reduïdes, els materials, aparell i mobiliari es troba en molt mal estat), o del consultori mèdic de Cabanes de l’edifici cedit per l’ajuntament de l’antiga oficina de Correus (C/Hospital).

En qüestió de patrimoni, es reitera la necessitat d’adequació dels accessos al castell Castell de Miravet i la seu aposada en valor com reclam turístic, o l’elaboració d’un pla de dinamització i aprofitament turístic dels BIC’s de Ribera de Cabanes ( quatre torres de guaita, Esglèsia-fortalesa i Castell d’Albalat, on a pesar de ser BIC i estar prop de zones de gran afluència turística, aquestes estan tancades o en mal estat de conservació, i serien un al·licient turístic de gran interés, a més de finançar els  treballs arqueològics en el poblat iber de Mortòrum , on tot i la gran importància de la troballa, o el limitat  finançament fa que les actuacions s’estiguen interrompent reiteradament, seria per complementar els treballs puntuals del servei arqueològic de la Diputació o encetar altres programes ( senyalització, protecció..etc),

 

En infraestructures,  reasfaltat del traçat de la CV-148 antic.( El polèmic vial Cabanes-Orpesa es va fer sols en els trams de punta, i s’ha quedat al mig l’antic traçat en molt mal estat, ple de clots i bonys, El vial està paralitzat, però esta part, que l’usen diàriament prou gent, mereix ser re asfaltada i condicionada) i al mateix temps, l’elaboració d’un  estudi per la millora de l’estat de CV-146 (Cabanes-Ribera)

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *