Quan costa a l’ajuntament l’assetjament de Marina d’or contra Cabanes?

Mentre l’ajuntament d’Orpesa regala 4 milions d’euros a l’empresa Marina d’Or (http://el7set.com/not/14050/compromis_d_rsquo_orpesa_tilda_de__ldquo_barbaridad_rdquo__destinar_4_millones_de_dinero_publico_a_marina_d_rsquo_or_/l’empresa ha emprés una creuada contra el poble de Cabanes ocasionant-li un perjuici econòmica altíssim.
            La ineficaç i caòtica gestió del PP i l’obstinació de l’empresa amb l’actual equip de govern està ocasionant que dels pressupostos municipals es destinen milers d’euros, diners de tots els veïns, en pagar contenciosos administratius. Sense saber a qui donarà la raó els tribunals, el cost dels horaris dels advocats ja són altíssims.
            2.420 euros pel contenciós administratiu per la decisió de la Junta de Govern Local de 31/01/13 de no recepcionar les obres d’urbanització de les etapes 0 i 1, 5.545,75 euros contra la liquidació de plusvàlues, 2.420 per la petició de mesures per evitar situacions de perill i i risc per desperfectes, 1.1815 per desestimar la petició de reubicar la edificabilitat ( construir torre de 30 altures), 0 1152.52 contra el decret de modificació de Pla Parcial 13.353,256
            Diners en advocats, i tots els que vindran en recursos, i nous contenciosos, una empresa acostumada a tindre als ajuntaments als seus peus i fer i desfer el que li dóna la gana, i un equip de govern incompetent incapaç de gestionar l’ajuntament, i a pagar-ho…el poble.
Mentre, ens gastem 3.600 + IVa en contractar un torero…