La brutícia i abandó del PAI de Torre la sal, ha estat una font de polèmica des de fa temps, on el grup municipal d’Units pel Poble-Compromís s’ha reunit en diverses ocasions amb els veïns i ha presentat propostes per solucionar la situció, de fet, en el darrer plenari es va aprovar una moció d’Units en unanimitat de tots els grups demanant inversions i millores en el PAI, tant a l’ajuntament com als urbanitzadors (http://unitspelpoble.blogspot.com.es/2013/09/units-presenta-una-mocio-al-plenari-per.html)

per vore més fotos: http://unitspelpoble.blogspot.com.es/2013/10/torre-la-sal-carrer-de-les-barques.html

L’empresa urbanitzadora ha contestat amb pamflets mentint i atacant tant a l’alcaldia com a Units pel Poble, per no plegar-se als seus interessos.

Malgrat l’estat lamentable del PAI, des d’Units també s’està denunciant reitadament l’abadonament del poblat tradicional mariner de Torre de la sal, que ocupa la façana marítima, a més de la brutícia habitual en els passeig marítim i la platja ( paperes que mai es buiden..etc), està la dels carrers del poblat.
Des de fa temps es ve denunciat l’acumulació de residus de tot tipus i brutícies i matolls dins del nucli urbà, en el carrer de les barques, tot i les promeses des de l’equip de govern, la situació va a pitjor; mentre, el regidor de la Ribera continua cobrant per atendre als barris, entre ells Torre la Sal.