Si ahir ja els veïns ja denunciaven de nou les cremes de restes vegatals dins de la zona no repeciona per l’ajuntament, avui de nou s’han produit aquesta activitat; el PAI de Torre de la Sal al terme municipal de Cabanes s’ha convertit en una zona desèrtica i abandonada, on totes les fases pendents de construir-se i entregar-se a l’ajuntament, acumulen des de temps tot tipus de restes vegetals a causa de l’abandonament.
Des de fa temps s’ha vingut denunciat la crema sistemàtica de restes vegetals, que causen molèsties a les zones finalitzades del PAI ja ocupades, com al poblat mariner. Des d’Units s’ha vingut denunciant aquesta pràctica davant del ple de l’ajuntament, ja que la zona s’ha convertit en un polvorí per l’abandonament, i pots posar-se en perill tant a la població com al veí Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, ja que no s’observa presència de cap persona que controle aquestes cremes.
Des de l’equip de govern mai s’ha explicat si aquestes cremes tenen tots els permisos en regla, si hi ha cap seguiment, i el que és més greu, si s’estan duent a cremar a aquesta zona del pai restes vegetals dels jardins i zones verdes de la urbanització de Marina d’Or en Orpesa.
Des d’Units ja s’ha demanat explicacions a la Conselleria perquè analitze els riscs i els permisos d’aquestes cremes

Videos d’ahir

http://avtorrelasal.blogspot.com.es/2013/10/quemas-en-la-urbanizacion-torre-de-la.html?spref=fb