Units pel poble critica l’edició del nou Butlletí d’Informació Municipal per ser pura propaganda del PP i deixar a l’oposició fora.

CABANES 22 DE SETEMBRE. El Grup Municipal d’Units pel Poble, ha criticat avui durament a l’equip de govern municipal (PP), per tot i les promeses d’obrir el Butlletí d’Informació Municipal (BIM) a l’oposició, el darrer número, que es va començar a distribuir ahir, és un atac frontal a l’equitat, decència democràtica i participació, convertint, un butlletí pagat amb diners públics, en un instrument al servei del PP.

De les 18 pàgines del Butlletí, l’alcalde ix en un total de 12 pàgines amb grans fotografies, els regidors del PP apareixen amb el seu nom i fotografia per tot el llocs, i als dos grups de l’oposició sols els dediquen una línia de 18 pàgines, perquè no tenien més remei , quan fan el recompte del resultat electoral. En totes les fotografies s’evita l’aparició de l’oposició, com per exemple en el Ple d’investidura de la nova corporació, on dediquen dos fotografies i ampli espai a l’alcalde eixint, o prefereixen que isquen a les fotografies funcionaris abans que la resta de la corporació. Tot i haver-se fet en aquell dia fotografies dels 11 regidors junts, que s’han censurat i evitat apareguen.

Per a Units pel Poble, actituds com aquestes, totalment reprovables i condemnables, evidencien que darrere de les bones paraules estan els fets, i situen al PP de nou en un extrem d’intolerància cap a la pluralitat política; aquest és el primer BIM que edita la nova corporació, i s’ha censurat en tot moment a l’oposició, mentre els regidors del PP són omnipresents, un ciutadà que reba aquest pamflet, no sap ni els noms dels regidors de l’oposició, i molt menys la cara.

El grup de l’oposició a Cabanes ha exigit al PP que la seua propaganda política se la paguen de la butxaca, i que se la distribuisquen ells personalment, i no empren als funcionaris de l’ajuntament per dur aquesta aberració de publicació porta per porta, i ha recomanat als veïns que dipositen aquest pamflet on li pertoca, en el contenidor blau de paper. El nou equip de Govern, des del primer dia, està faltant a totes les promeses de diàleg, transparència i equitat, i està posicionant-se cap a extrems de radicalitat excloent, aplegant a publicar informacions que no s’ajusten a la veritat i veritats a mitges”.

+ info 605440283

http://unitspelpoble.tk/ unitspelpoble@gmail.com