Units pel Poble comença la legislatura amb esperança, confiança, ganes i il·lusió.

CABANES 13 DE JUNY DE MAIG DE 2011. Els dos regidors triats per la candidatura Units pel Poble – Compromís Municipal (UNITS) , Diego Noel i Carles Mulet, van prometre el dissabte el càrrec, i van constituir-se com a Grup Municipal .

UNITS s’ha convertit en la segona formació política del municipi, on concorrien 5 candidatures; sent la més votada de les 4 progressistes, en especial a les taules electorals de casc urbà de Cabanes.

Adjuntem la intervenció d’UNITS feta el dissabte en el Ple d’Investidura

Des d’Units pel poble, felicitar en primer lloc a la resta dels regidors i regidores que avui comenceu junt a nosaltres aquesta legislatura.

Felicitar en especial nou alcalde.

En primer lloc, mostrar la nostra esperança , confiem plenament el els nou nous regidors de que avui comença una etapa, una etapa que deixe arrere l’autoritarisme, les males formes, la prepotència i la falta de respecte, la falta de transparència, la supèrbia, els fraus electorals, i tantes coses lamentables que ja sabeu

Us donem la confiança, de que entendreu perfectament que l’ajuntament no ha de ser un ajuntament de 7 contra 4, ni quatre contra 7, sinó de 11 pel poble. De que entengueu que tanta raó pot tindre el que representa el què 971 vots, com els que tenim 329, o els que tenen 323, perquè tots som el mateix, la veu del poble, i cap veï del poble pot ser discriminat. Que aci estem per parlar, conversar, dialogar, discutir, però sempre des del respecte i consideració.

Per tant, teniu ací, al grup majoritari de l’oposició, amb moltes ganes i il·lusió, en participar, en ser escoltats, en poder dialogar com persones, volem que les coses es facen d’un altra manera de com s’han fet fins ara, i estem convençuts que vosaltres també.

Tots tenim ací una mateix objectiu, una mateixa meta, millorar el dia del poble, i per això, de la mateixa manera que us oferim la mà, que us diem que tenim esperança, i confiança en vosaltres, us demane que també la tingue en nosaltres.

Discutirem, tindrem punts de vista diferents, ens equivocarem tots molt, segur, però alló important és fer les coses en bona voluntat, poder aplegar a acords, poder rectificar, poder entendre’ns, és això el que espera el poble de la seua classe política.

Ací no som 11 persones, ací està la voluntat de tot el poble, ací està el poble, i el poble necessita solucions comencem avui quatre anys en els quals hem de ser una pinya, en els quals tots hem d’estirar en la mateixa direcció, ens teniu, per a tot, confiem en vosaltres, i esperem poden mantindre eixa confiança durant quatre anys.

.http://unitspelpoble.tk/ [email protected]