Veïns i veïnes de Cabanes i de la Ribera, hem decidit donar un pas endavant, i tal i com diu el nostre nom “unir-nos pel poble”. Pensem que ara és el moment d’entre tots i totes arrimar el muscle i intentar canviar en positiu les coses.

Tenim la convicció que cal i que es pot aconseguir una manera diferent de fer política. No volem ser escoltats sols cada quatre anys, quan se’ns demana el vot. Volem una democràcia participativa, que la gent decidisca en que es gasten els diners del poble i, en aquest sentit, apostem per fer consultes en aquelles decisions importants per al municipi. Volem un urbanisme sensat, que respecte a la gent, que siga un motor de creixement però no una agressió als propietaris i al territori en què vivim

Apostem per un model de fer política sustentat en l’ètica, l’honestedat, la dignitat i el respecte als altres, sempre amb coherència.

Volem més transparència. Que els plens de l’ajuntament es convoquen a hores raonables; que es puguen gravar i penjar a la xarxa, per a que tots els veïns els puguen veure i conèixer el que diuen i defensen els seus representants. Apostem per millorar la comunicació de l’ajuntament amb la gent, per tindre com prioritat escoltar sempre el que passa als veïns i, al mateix temps, transmetre sense manipular tota la informació. Volem que en tots els plens es deixe un darrer punt per possibilitar la participació dels veïns, per a que puguen fer preguntes, propostes, valoracions, etc. Apostem per emprar les noves tecnologies per informar a la ciutadania, i ubicar panells informatius en llocs visibles per a que les consultes no es limiten a horaris d’oficina i dins l’ajuntament.

Volem també avançar en la pluralitat, on per exemple el butlletí municipal represente un instrument en el que totes les forces polítiques presents a l’ajuntament tinguen un espai igualitari per expressar les seues idees i fer propostes valuoses per al poble.

Som gent amb autonomia política, i volem que les decisions del poble es prenguen al mateix poble, sense dependre dels interessos d’un partit a altres llocs.

Volem un ajuntament eficaç i rigorós. Especialment, en aquests temps de crisi que suposen grans dificultats per a molts veïns, pensem que hi ha que treballar per optimitzar i racionalitzar les despeses.

Som gent motivada , il·lusionada, esperançada, amb ganes de treballar en poder canviar tot allò que a la immensa majoria no li agrada, en positiu, per les coses ben fetes, per tornar a posar al poble on sempre ha hagut d’estar. Som gent amb iniciativa, capacitat i ganes, aportem noves idees i noves maneres de vore i fer les coses, amb una base sòlida però mirant al futur.

Estàs d’acord en que allò que et prometen després no es compleix? Perquè Cabanes i la Ribera es mereixen un canvi de veritat, ens agradaria poder comptar amb tu, uneix-te pel poble. De moment, ens hem unit: Eva Julve, Hermi Vidal, Yasmina Ribés, Alejandra Vázquez, Angel Garcés, Mercè Amer, Daniel Ribés, Nacho Julve, Diego Noel, Carmela Martínez, Fernando Castellet, Miguel Angel Lopez, Paco Roca, Miguel Angel Pitarch, David Serrano, Noelia Gauchia, Laura Noel, Fernando Sánchez, Carles Mulet, José Anés, Ana Julve, Brigitte Votron, Pilar Valls, Dina Fabregat, Robert Guia, Maria Dolores Torreblanca. Ara faltes tu!