Cabanes aprova demanar una solució global al traçat de la N340 al seu pas per la Ribera

En el darrer ple de Cabanes es va aprovar la següent moció presentada per Units pel Poble- Compromís

( la qual va subsumir també una del PSOE que anava en els mateixos termes)

MOCIÓ PER DEMANAR UNA SOLUCIÓ DEFINITIVA A LA N340 AL SEU PAS PER LA RIBERA

 

No és el primer cop que es demana una solució a la situació d’inseguretat que es viu amb el pas de la N340 pels nuclis de la Ribera. Acords plenaris, promeses, compromisos, i tot continua igual

 

Urgeix un estudi tècnic per analitzar les alternatives viables i millors per actuar en un dels pocs nuclis urbans que travessa encara aquesta carretera.

 

El desviament obligat del trànsit pesat entre Torreblanca i Nules, ha mitigat en certa mesura el nombre de vehicles de gran tonatge que travessen els nuclis de la Ribera, però encara així, el trànsit es dens i perillós. La manca de data concreta per fer les hipotètiques actuacions de desviament de la N340 que es va plantejar fa anys pel Govern Central, i la paràlisi per part de l’empresa adjudicatària del PAI Torre la Sal a construir el pont que unisca aquesta urbanització amb la N340 amb accessos a nivell, fan que a hores d’ara, la única seguritat amb la qual compten els veïns són senyals limitadores de velocitat; quan seria desitjable que es poguera estudiar la idoneïtat per instal·lar semàfors ( o bé limitadors de velocitat, o bé per a ser premuts pels vianants per passar del carrers de l’Empalme al carrer Buenavista, o del Nucli de la Venta al barri de l’Estació.

 

Entre aquestes millorestambé estaria la de buscar un nou disseny per accedir a la urbanització Riberamar des de la N340 ( la d’ara és realment perillosa), o per entrar a la Venta quan es ve des de Castelló ( actualment amb línia contínua)).

Les solucions tècniques i viables les han de donar precisament els tècnics, i per això es presenta la proposta d’encetar el projecte per a de manera urgent trobar una solució a un dels punts viaris més perillosos de les comarques de Castelló.

 

Per això es presenta esta moció:

PRIMER: L’ajuntament de Cabanes insta al Govern Central a encetar de manera urgent l’estudi d’un projecte per a que s’eliminen els actuals punts de risc en la N340 al seu pas per la Ribera.logo nom color ok

Arxivat en: Barri de l'Estació, Comarcal, Mocions, propostes, Ribera, Torre de la Sal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *