tarja acte la riberaUnits pel Poble presenta un programa electoral obert a la ciutadania

 

Units pel Poble-Compromís presentarà durant este cap de setmana les seues propostes programàtiques per a Cabanes i la Ribera. El divendres a les 19:30 en les Escoles Velles, i el dissabte a les 19:00 en el local municipal de la Venta ( la Ribera).

Les propostes de la formació estaran en breu penjades a la web unitspelpoble.compromis.net, i en elles se replega les aportacions que s’ha fet per part dels veïns durant setmanes en la pròpia web. Segons la candidatura “ no ens presentem amb un programa tancat, sinó amb unes línies bàsiques. Fer una carta als reis amb propostes boniques que després s’han de valorar si són possibles i factibles, i viables tècnicament i econòmicament, ens semblava massa fàcil, per això, ens limitem a parlar de principis, no sols de què volem fer per al poble, sinó com volem fer-ho; des de la transparència, la participació veïnal i posant a les persones com el centre de l’acció de l’ajuntament, volem canviar la manera de fer les coses, i ho hem demostrat sent l’oposició més constructiva i activa, i també la gent sap som la candidatura amb la gent més capacitada per dur endavant un govern municipal” .

Units pel Poble confia en obrir a partir del dia 24 de maig amb un nou període en que totes les opcions presents a l’ajuntament opten pel diàleg en lloc de la imposició de criteris com ha ocorregut fins ara, i es tinga en compte sempre l’opinió de la gent “ recordar-se dels veïns cada quatre anys, quan vénen eleccions, és també el més fàcil, reunir-se ara dies abans d’eleccions amb les entitats a les quals no s’ha tingut en compte durant tota la legislatura, i prometre el que no s’ha fet durant tot el temps que s’ha tingut. Nosaltres entenem que això s’ha de fer en el dia a dia, i eixa serà la nostra aposta”