El passat dijous fèiem públic aquesta notícia:

http://unitspelpoble.blogspot.com.es/2014/06/cabanes-acorda-demanar-lanullacio-del.html

 

Cabanes acorda demanar l’anul•lació del conveni de Mundo Ilusión

 

Immediatament, i donat l’impacte de la noticia, i no sabem si de les pressions rebudes, la “responsable de premsa” de l’alcaldessa ( sí, en un poble com Cabanes se li paga a una persona per a d’aixó), es fa un comunicat desmentint la noticia i parlant en responsables de mitjans de comunicació, com ens ho han fet sabent   i dient que no s’havia votat res, sinó que  simplement des de l’alcaldia, es parlaria amb la conselleria per vore com està el conveni i mirar si s’anul·la o no.

 

Tal i com vam dir, eixa versió era falsa i tòxica.

 

Per això, un cop aconseguida la gravació oficial del plenari ( disculpeu la qualitat en algrus trams) es demostra que nosaltre deiem la veritat i des del gabinet de premsa d’alcaldia es va mentir sense cap mirament.

 

En este enllaç, de sols 4 minuts, pots escoltar-lo (malament) :

 

http://www.goear.com/listen/eb8e4c6/gravacio-plenari-cabanes-units-pel-poble

 

Es presenta la moció, i l’alcaldessa diu que“en el contenido estamos completamente de acuerdo contigo, “(…) en cuanto al argumento y el fondo estamos de acuerdo

 

Des d’Units, el regidor Carles Mulet  proposa redacció alternativa al text “l’ajuntament acord iniciar converses amb les altres administracions per valorar la possibilitat d’anul·lar l’acord”

I es reitera la possibilitat de canviar el text en la idea d’iniciar converses amb les altres administracions per anul·lar o resoldre el conveni.

 

Es sent com l’alcaldessa demana opinió als seus, per saber si estan d’acord.

La secretària explica el sentit de l’acord; conversar amb conselleria i demés administracions per mirar com anul·lar el conveni.

I es vota per unanimitat.

Com es veu, s’ha mentit i intentant intoxicar als mitjans de comunicació.

Esperem una disculpa pública per part de l’alcaldia per permetre aquest tipus de comportaments èticament reprovables, com és mentir al poble.