Des del Grup Municipal d’Units pel Poble-Compromís a l’ajuntament de Cabanes, s’ha demanat avui celebrar de manera urgent una junta de portaveus i també reunir a la Comissió Informativa d’Urbanisme, per abordar la nova anul·lació del PAI Marina d’Or Golf a Cabanes.

El grup de l’oposició ha manifestat que en l’anterior anul·lació en maig de 2013, des de l’equip de govern no es va informar en cap moment a la  corporació ni del fet de la sentència del TSJ ni dels passos donats on unilateralment van decidir no recórrer la sentència. Ara, de nou l’oposició s’ha hagut d’assabentar per terceres fonts d’aquesta nova decisió judicial que paralitza el PAI més gran d’Europa, i es tem que de nou l’equip de govern torne a actuar amb total obscurantisme com ha fet fins ara.

Units ha recordat com a pesar d’estar previst en el reglament municipal, el PP ha bloquejat la celebració de les Juntes de Portaveus, ha limitat la celebració de les comissions d’urbanisme a la mínima expressió, i inclòs no han encetat una comissió d’investigació demanada en el darrer plenari de desembre per assumptes urbanístics.

La reiteració en l’anul.lació d’aquest PAI, segons Units, no passar de nou d’esquenes al plenari i als òrgans de govern com va passar en la primera ocasió, i s’ha reiterat la necessitat de buscar una solució al despropocionat pagament d’un IBI urbà asfixiant per un sòl d’ús agrícola, condemnat per un PAI dos cops anul.lat pel TSJ.