Cabanes 26 desembre  de 2012.  Si fa uns dies es denunciava l’abandonament per part de l’equip de govern del barri de l’Estació de la Ribera, amb fems acumulats durant mesos, ara és el poblat mariner de la Torre de la Sal on els veïns critiquen abandonadament que pateix aquest indret fora dels mesos estivals.

            Des d’Units pel poble es demanarà explicació a l’equip de govern per l’actual estat, on des del mes d’Agost no s’ha deixat vore cap peó municipal de neteja. Les borses de fem per enterra sense que ningú les replegue, o les papereres públiques desbordades des de fa setmanes sense que ningú les buide.

            Aquesta imatge no ajuda en res a potenciar un turisme de qualitat i desestacionalitzat, on més enllà dels tòpics ineficaços la falta d’una aposta i planificació real fa desaprofitar tot el potencial del terme municipal, i on la falta d’atenció al que és una de les zones més emblemàtiques del poble.

            Des d’Units es reclama que hi haja més atenció a tots els barris de la Ribera i es destine periòdicament la visita dels peons de neteja. I tampoc estaria malament que de tant en tant passara algun membre de l’equip de govern a tindre cura de tots els barris.

i darrere del poblat, el despoblat:

El ” modern” sistema de neteja del PAI Torre la Sal

Marina d’Or neteja l’herba del PAI Torre la Sal, cremant-ho tot. En els darrers dies fins i tot s’han hagut de personar els bombers a vore què passava