Cabanes 28 de abril  de 2012. El grup municipal d’Units pel poble, ha lamentat que per part de l’equip de govern s’haja prohibit taxativament l’accés de les càmeres de la TVCS dins dels plenaris municipals.

            Cabanes es converteix d’aquesta manera en l’únic ajuntament que no permet l’accés a les càmeres d’aquesta televisió provincial, atemptant greument contra el dret d’accés a la informació que tenen els veïns.

            Aquesta decisió arbitrària i injustificable, aplega al mateix temps que  s’imposa de manera irregular la celebració dels plenaris a les 12:30 del matí per impedir l’accés als veïns que treballen . “ Al PP es veu li sap mal que els veïns es puguen assabentar de tot allò que passa en els plenaris, de com els regidors del PP fan el ridícul en cada un d’ells, de com no tenen arguments ni per defensar les seues propostes i com rebutgen les aportacions en positiu que fa l’oposició. La única versió que volen sàpiguen els veïns és la seua, parcial o tergiversada, que a sobres costa els diners d’un salari d’una persona per a que les elabore”

            La censura a les càmeres de televisió és un pas més en la involució autoritària de l’equip de govern , que en menys d’un any està comportant-se als antípodes del que van prometre.

            Units pel Poble ha animat als veïns a trencar la censura informativa, intentant acudir als plenaris, consultant les webs de l’oposició, i sent crítics al que es publica a la web de l’ajuntament, o el Butlletí d’Informació Municipal, convertit sols en un instrument al servei d’un partit.