Fins i tot el regidor del PP de la Ribera va votar en contra sense proposar cap alternativa.

Cabanes 12 de gener de 2012. El no per sistema al qual el PP de Cabanes respon a totes les propostes de l’oposició, va tindre un nou lamentable episodi quan els set regidors del PP, incloent el de la Ribera, van votar en contra d’una moció que demanava dignificar les instal·lacions de l’actual ambulatori que dóna servei als nuclis costaners del terme municipal.

La moció, que venia a ser més que res simbòlica, ja que pretenia simplement que es reclamara a la Conselleria ajuts, o que es millorar l’accés a les actuals instal·lacions, va comptar amb la negativa del PP, que perfectament podia haver fet alguna proposta per modificar-la al seu gust.

AL PLE MUNICIPAL

Carles Mulet i Diego Noel, portaveu i portaveu adjunt respectivament del Grup Municipal Units pel Poble:Compromís Municipal, a l’empara del que es disposa en l’article 116 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local de la Comunitat Valenciana (art. 97/3 ROF), presenta davant aquest Ple Corporatiu la següent:

MOCIÓ PER LA MILLORA DE L’AMBULATORI DE LA RIBERA.

El Partit Popular acaba de rebutjar en les Corts Valencianes, una esmena als pressupostos autonòmics de 2012 en la qual es demanava una partida per a la millora de l’ambultari de la Ribera.

Encara així, pensem que com ajuntament he de treballar activament per intentar obtindre les inversions que necesita el nostre poble, i de la mateixa manera que el centre mèdic del casc urbà de Cabanes


L’actual espai municipal emprat com ambulatori al nucli riberenc de la Venta, és a totes llums insuficient per tindre unes dimensions molt reduïdes, mantindre barreres arquitectòniques que dificulten l’accés a persones amb cadires de rodes o carrets de xiquets, o tindre un mobiliari i instruments desfasats o desbaratats, o una sala d’espera molt menuda.

Per eixe motiu, l’ajuntament en ple acorda:

Primer : Estudiar la possibilitat de buscar un espai més ample i en condicions per poder donar servei digne a tots els nuclis que hi depenent, com ara el Broseral, Polido, L’Empalme, la Venta, Ventorillo, Reiet (Ribera Mar), o fins i tot el nou PAI de Torre de la Sal.

Segon: demanar a la Conselleria de Sanitat que estudi les possibilitats de o bé construir un nou centre, o bé millorar en la mesura de les possibilitats l’existent, amb millors dotacions i increment horari de l’atenció.

Tercer: l’ajuntament en ple acorda, que en cas de no ser possible a mig termini la construcció d’un nou centre, millorar l’accessibilitat al mateix amb la creació de rampes i portes aptes per a les cadires de rodes.