Fins el proper dilluns dia 26, pots presentar al·legacions a les noves ordenances de l’IBI i de la recollida del fem.

recorda que l’equip de govern vol que cada vivenda passe de pagar de 110.96 euros a 143,3 ( pujada que també serà igual de bèstia en comerços, locals..etc)

En l’IBI, a pesar de que prop de 15.000.000 de m2 passaran ara a pagar com urbana, la rebaixa del % ha estat insuficient, i preveuen segons els pressupostos de 2012, passar de recaptar 1.182.000 de IBI urbana, a 1.350.000 € 168.000 euros més que ens tocarà pagar entre tots els veïns.

Per tant, si vols al·legar, t’ho posem fàcil, demana al correu [email protected] un formulari per fer al·legacions ( tenim les versions en valencià i també en castellà), o ens ho demanes personalment a qualsevol membre d’Units pel Poble. I pots presentar-lo per registre de l’ajuntament, en el PROP, en subdelegació del Govern o per correu, o ens ho dones en mà a nosaltres un cop ho hages reomplit.

Podem aconseguir 2 coses, que alguna de les peticions que fem en l’accepten i per tant, ens toque pagar menys o es millore les ordenances, i per altres costat, que vegen que la gent no comparteix esta manera precipitada de fer les coses, el no, ja el tenim.