CABANES 8 DE SETEMBRE.

El Grup Municipal d’Units pel Poble ha demanat en el Ple, rehuir la plantilla de tècnics dels quals disposa l’ajuntament, contractats en plena eclosió immobiliària, perquè és inviable i innecessari el seu manteniment.

En plena època de tramitació del nou PGOU, de diversos PAIs, entre ells el de 18.000.000 de metres quadrats; Marina d’Or Golf-Mundo Ilusión, el PP va començar a contractar per al poble tot un seguit de tècnics, conformant un gabinet que molts pobles molt més gran ni somniaven.

A més de per la situació urbanística actual totalment paralitzada, hi ha un altre factor que fa totalment prescindible aquest servei municipal; ja que la Diputació ha anunciat que a partir d’ara es farà càrrec dels projectes que els pobles de menys de 5000 habitants presenten als Plans Provincials d’Obres i Serveis 2012, per tant, una de les tasques més importants que tenien a fer els tècnics de l’ajuntament, també se l’estalvien.

Actualment Cabanes té contractats dos arquitectes


– Un d’ells, el que va ser candidat del PP a l’alcaldia de Benicàssim : està tots els dies a mitja jornada (va aprovar l’oposició però no li han tret plaça)

-L’altre d’ells, que va ser abans l’arquitecte de Marina d’Or està dos dies a la setmana . Amb la contratació d’un arquitecte dos dies a la setmana hi ha de sobres


Un Arquitecte Tècnic (Aparellador): està dos dies a la setmana, en un dia a la setmana hi hauria prou

El departament d’urbanisme compta amb dos administratius, que perfectament podríem assumir treballs d’altres àmbits donada l’aturada urbanística.


Advocat: fins ara es tenia contractat a Fernando Falomir (no feia acte de presència per l’ajuntament , tot i que li paguem més de 2000 euros mensuals + tots els informes que fa, que se li paguen a banda. I després, en tots els judicis en els qual ha de comparèixer l’ajuntament, es nomena a altres advocats. Havent finalitzat el contracte, no sabem si es pensa tornar a contractar, a contractar un altre o què es pensa fer.


L’enginyer de Camins, que tampoc fa acte de presència i amb un salari també considerable.