Cabanes 02 de febre de 2012 . El grup municipal d’Units pel Poble ha denunciat avui públicament la proliferació d’abocaments il·legals al llarg i ample del terme municipal, en especial la zona de la Ribera.

Un primer conjunt de fotografies mostra munts de residus de tot tipus abandonats en ple camp, junt a les torres vigia medieval, Bé d’Interés Cultural i un dels elements que es vol promocionar com referent turístic del municipi.

Queda clar que els màxims responsables d’aquests abocadors incontrolats són les persones incíviques les quals no tenen cap justificació, i mereixen ser sacionades, però també ens plantifiquem davant uns successius equips de govern que no actuen ni controle aquesta proliferació ; cal que es perseguisca a qui tire en el camp les deixalles, perquè està posant en risc la salubritat i seguretat dels veïns, es pot aplegar a contaminar els aqüífers amb els envasos fitosanitaris, o inclòs provocar incendis.

Aquesta tasca de control i persuasió seria més fàcil si el PP va haguera fet desaparèixer la Guardia Rural de les seues funcions, i ara més que mai es demostra com de necessari és aquest cos.

+ info 605440283 http://unitspelpoble.tk/ [email protected]