Estimats veïns i veïnes:

 

Ja quasi han passat quatre anys de les últimes eleccions municipals. Quatre anys en els que la persistent crisi econòmica i els abundants casos de corrupció han provocat un enorme descrèdit de la classe política i moltes dosis d’irritació a gran part de la societat.

 

Al nostre poble, a nivell polític, també hem passat quatre anys complicats. Hem patit una legislatura conflictiva i autoritària i, en molts assumptes, amb actuacions possiblement il·legals, algunes de les quals a hores d’ara estan en mans dels tribunals.

 

Des d’Units pel Poble hem pretès fer una oposició honesta, constructiva i transparent. Una oposició que, pensem, ha segut molt positiva per al nostre poble; hem estat el grup que més propostes ha presentat als plenaris.

 

Amb la nostra presència a l’ajuntament, el poble ha pogut saber casos escandalosos com els cobraments il·legals per part dels regidors del PP ( més de 140.000 €), que hi ha funcionaris que cobrem més del que tocaria (10.000 € a l’any un d’ell)  o com per error es va fer un projecte per restaurar el calvari quan l’ajut de l’Estat era per a Cabanes de Girona i no el nostre poble. Al mateix temps hem fet propostes com una revisió cadastral i de les ordenances de l’IBI, de la recollida de fems, per tornar a fer els plenaris de l’ajuntament per les vesprades, per protegir el nostre patrimoni cultural, per solucionar tots i cadascun dels problemes urbanístics, per reactivar econòmicament el municipi…etc,  però quasi mai ens han escoltat.

 

Pensem que es pot canviar la manera de fer política: més transparent, amb més participació ciutadana, on es tinguen en compte els interessos de la majoria de la gent i les polítiques socials.

 

Units pel Poble som gent com tu, preocupats per Cabanes  i la Ribera i perquè les coses canvien a millor. Som gent preocupada per l’apatia que ens envolta des de fa tant de temps.

 

Al poble tenim una gestió municipal molt millorable i uns recursos, pensem, infravalorats. Nosaltres no creiem amb grans projectes, caríssims, potser impossibles de realitzar i que moltes vegades endeuten els ajuntaments. Creiem amb polítiques ambicioses però sensates, que arriben a tota la gent.

 

Podeu consultar el nostre programa, fet amb molta il·lusió, amb els peus a terra. Aquest programa és fruit del nostre compromís amb Cabanes i La Ribera. Fruit, també, de moltes de les propostes que molts de vosaltres en heu fet arribar.

 

Si penseu que és possible una altra manera de fer política, ara és el moment de fer el canvi, podeu consultar les nostres propostes a http://cabanes.compromis.net/

 

 

Vota’ns el proper 24 de maig.

 

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres.