Anar directament a les notícies
Units pel Poble-Compromís Cabanes i la Ribera Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Jo Urbanisme 25 Apr 2015
Fer participants als veïns de les decisions del poble, amb dret de vot.rnQue a l'hora de decidir alguna obra municipal és fera un ple obert i participatiu per a tot el poble a on és podria decidir entre tots els veïns (com exemple el nou bulevard), clar que per a poder tindre una màxima assistència de gent és tindria que canviar l'horari dels plens, no a les 12 de migdia que quasi tot el mon està treballant.rn
alberto Economia 16 Feb 2015
Retallar o llevar el sou del alcalde/esa, concejals els sou dels plenaris del consistori e invertir eixos diners en educacio i sanitat . Una persona que vol defendre el seu poble no ho fa lucrarse, en cas de que l'alcalde o alcaldesa no treballen un sou de 900 euros mes dietes i desplaçaments son sufucients, inclos superiors que la mitja espanyola.
Compromís per Units pel Poble-Compromís Cabanes i la RiberaHola Alberto, en este enllaç se t'explica què cobra cada regidor i l'alcaldessa unitspelpoble.blogspot.com.es/2011/10/cabanes-i-ribera-en-que-es-gasta-lequip.html és de quan estava Paco, però... Mostra més el 17 Feb 2015 a les 11:02
AlbertoMoltes gracies per la resposta, estic d'acord amb la contestació en el cas de l'alcalde, també crec que eixe sou es un poc desorbitat ja que no es l'unic que es cobra. El que fa als regidors es... Mostra més el 18 Feb 2015 a les 20:43
OkAlberto, gràcies per la informacio´del tema de contadors, molt interessant, ho mirarem el 1 Mar 2015 a les 13:03
Alberto 16 Feb 2015
Retallada o anulacio dels sous del alcalde/esa, concejals y del salari dels plens que es realitzen al consistori. Retallada del sou del alcalde fins a 900 euros, si te dietes i desplaçaments en 900 ja te com la gent normal o mes per a viure com tots, si te un altre sou, en dietes i desplaçaments ja ho te mes que guanyat. Si no es poden baixar els sous perque les lleis no ho permetisquen es poden invertir els diners sobrans en compra de llibres, ajudes del comedor sense discriminacio perque un tingue mes o menys, es a dir per a tots el mateix. Cuan algu es fica en politica per un poble es fica per defendre el seu poble i no per lucrarse.
Jota Cultura 11 Dec 2014
Una plana web de qualitat, utilitat e informació, no una cosa política com tenim ara i que els veïns no poden trobar les coses interessants. Promocionar a Cabanes per les xarxes socials sería la tasca de l'administrador de la web, posíblement el ADL que comenteu en altres propostes
Jota Política 11 Dec 2014
Els plens deurien de ser gravats i ficats en la web de l'ajuntament per ser consultats per qualsevol veí.
Jota Participació 11 Dec 2014
No estaria de mes que els pressupostos foren públics i pogueren decidir els veïns a quines partides se'ls destina mes percentatge.
jota 10 Dec 2014
Crear una comissió de festes conjunta on estigueren representats els grups local: joves, jubilats, associacions i ajuntament i que amb un pressupost finit i conegut poguren fer festes de qualitat i aptes per a tothom.
Jota Cultura 10 Dec 2014
Vist que fins ara el que es dona pel poble es un fanzine política, caldría aúnar en una revista bimensual o trimestral, el que pasa en el poble. Esta revista podría tenir un espai prèviament pactat per a cadascuna de les forces polítiques, les asociacions locals, els comerços, industria, etc... Hi ha molta gent disposta a fer la maquetació de manera altruista i el benefici (fora de gastos d'impressió) podría anar a alguna associació, local o no.
sole 9 Dec 2014
Creació de treball public solicitan les subvencions que s' oferixen als Ajuntaments, com es el cas dels Tallers d' Empleo SERVEF.
maria 4 Dec 2014
esa figura existe actualmente en el ayuntamiento, llevado a cabo por un auxiliar administrativo ( como todos bien sabeis ) entre otras de sus labores . El exceso de otros trabajos hace que no haya una competencia eficiente en este tema : ayudar a la creaciòn y gestiòn de pequeñas pymes y antetodo la creaciòn local de puestos de trabajo.
Mostra més propostes
css.php