Ahir es va aprovar per unanimitat la moció presentada per Units pel Poble-Compromís a l’ajuntament de Cabanes

MOCIÓ PER DEMANAR A CORREUS SOLUCIONE ELS PROBLEMES QUE OCASIONA EL CODI POSTAL 12595

 

El terme municipal de Cabanes compta amb dos codis postals, el 12180 per al nucli urbà de Cabanes i voltants i el 12595 a la Ribera i zones disperses del municipi.

 

Amb la informatització del servei de correus, quan necessites fer algun enviament en algun lloc oficial (correus, la universitat, etc.) on l’adreça no la pots escriure a mà a la carta o al paquet, dóna molts problemes perquè o directament no apareix Ribera de Cabanes com a opció o si poses Cabanes el que et sol passar és que no associa Cabanes amb el codi postal de la Ribera, el 12595, no dóna l’opció a posar-lo.

 

 I genera molts problemes perquè no apareix eixe codi en molts formularis electrònics de llocs oficials. I des del servei de correus de la Ribera solen tindre a més molts maldecaps, ja que molts enviaments per a veïns i veïns de la Ribera acaben aplegant a les oficines de Cabanes, que són autònomes del servei de la  Ribera, i ha de ser el propi operari de la Ribera qui s’encarregue voluntàriament de  baixar-les i  tarden més temps a arribar  tot perquè el Codi Postal de la Ribera sembla no estar donat d’alta als llocs virtuals pel propi servei de Correus. ( fet que no passa, per exemple, amb altres municipis amb semblant situació com Alcalà de Xivert/ Alcossebre )

 

 

Per tot aixó es proposa al ple la següent moció:

 

PRIMER: El ple de Cabanes acorda que l’ajuntament inste de manera urgent a Correus a solucionar esta problemàtica donant d’alta a tots els efectes en els formularis virtuals i els serveis electrònics el codi postal  12595.