Carles Mulet, ocuparà el número 2 de la candidatura d’Units pel Poble-Compromís


Un dels dos regidors d’Units pel Poble-Compromís a l’ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, serà el número dos en la candidatura que la formació presentarà per a les properes municipals.

 Mulet, que ha estat regidor durant tres legislatures a Cabanes, ha manifestat que “ tinc ara encara més il.lusió que el primer dia que em vaig presentar, perquè pense que ara és molt més fàcil aconseguir un canvi en positiu per al poble; hem vist encerts i errors de maneres de governar que pensem poden sernmolt més fructíferes per al municipi, i també, durant aquests anys opositant s’ha pogut adquirir l’experiència, i aprendre dia a dia, també després d’equivocar-se molt, per això, pense que ara tenim la sort de presentar la millor candidatura possible per al poble, que encapçalada per Solín Segarra,  pot per fi readreçar el poble.

           

Segons el regidor “el nostre objectiu clar és aconseguir que la majoria de la gent confie en nosaltres, i no hi haja cap majoria absoluta, i que s’òbriga una nova etapa de transparència i de fer les coses pensant sempre en la gent del poble, el seu present, i el seu futur.

 

En els propers dies s’aniran fent públics un a un tots i totes els membres de la candidatura, que conté moltes sorpreses,

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *