Fa uns mesos denunciaven que els carrers del barri de l’Estació de la Ribera, a més d’acumular brutícia, no netejar-se mai, o tindre les zones de jardí abandonades, també patien l’haver-se convertit en una espècie d’improvisat cementeri de vehicles accidentats en la N-340, on qualsevol tipus de cotxe o furgó, podia passar mesos abandonat. En febrer de 2014, vam haver de denunciar precisament que duia mesos abandonada, en ple carrer, una furgoneta destroçada, a l’abast dels xiquets, amb tallants metàl·lics, amb vidres trencats, o amb els líquids caient i embrutant el carrer ( on després, ningú s’encarrega de netejar-lo, quedant per sempre les taques.

http://unitspelpoble.blogspot.com.es/2014/02/de-nou-el-barri-de-lestacio-convertit.html

 

Després d’aquella denúncia, es va retirar el vehicle.

Però ara, de nou, ja du més d’una setmana una nova furgoneta accidentada, en les mateixes condicions, mal aparcada, i amb les mateixes característiques.

 

Això, segurament, no passaria en la majoria dels carrers que composen el terme municipal, ni molt menys en el nucli urbà de Cabanes, per què es permet en l’Estació?, els veïns d’aquesta zona tenen les mateixes obligacions i drets que la resta. Quantes vegades a l’any passa per eixos carrers el regidor responsable de la Ribera?

 

Com sempre, ens toca denunciar i posar en coneixement aquest abandó, perquè és la única manera de reaccionar que té l’equip de govern. Esperem es retire ja aquesta furgoneta, es demane responsabilitats per retornar el carrer al seu estat ( llevar les taques) i prendre mesures per evitar que no torne a passar; els vehicles accidentats, que les asseguradores les duguen als tallers o centres habilitats, i no als carres del poble