Mig any després de la promesa, continuen sense complir-la

Cabanes 3 d’abril de 2013. El passat dia 22 d’octubre, des de l’alcaldia de Cabanes es feia un comunicat en el qual s’anunciava que per una banda tots els regidors del PP de l’actual corporació anaven a tornar els quasi 18.000 euros cobrats il·legalment, i que en la web municipal es publicarien mensualment els cobraments nets de cada un dels 11 regidors de l’ajuntament, per tal de garantir la màxim transparència en el consistori.

            Ara, mig any després, cap d’aquestes promeses s’ha complit, i ni es té la més mínima constància de que ni la pròpia alcaldessa haja tornat els prop de 3000 euros que ella va cobrar il·legalment, ni que cap dels seues regidors haja tornat un sòl cèntim d’un cas que es va fer públic a l’estiu passat.

            Igualment, la promesa de transparència i publicació dels sous nets en la web, també ha estat un dels altres incompliments . De fet, la única gestió rellevant de l’alcaldia que té constància l’oposició s’haja fet durant aquests mesos, ha estat intentar implicar  a l’oposició en cobraments il·legals falsificant informes (  http://carlesmulet.blogspot.com.es/2013/03/cabanes-lalcaldia-va-falsejar-documents.html) , del retorn dels 155.000 euros que els regidors del PP s’ha quedat il·legalment des de 2003, no hi ha cap informació, ni resposta quant se li pregunta a l’alcaldia, de fet, en el darrer plenari, no es va respondre a ni una sola resposta.

            Des d’Units pel Poble-Compromís es va critica en el passat plenari aquesta pràctica, que fa que no hi haja cap dialeg ni informació en els plenaris, i la promesa de transparència s’haja  incomplit, a l’eliminar pràcticament totes les comissions informatives, no respondre en els plenaris, i rebutjar totes les propostes de l’oposició

 (noticia del 22 d’octubre de 2012)
Borrás adelantó además que la página web de Cabanes www.cabanes.es publicará mensualmente los cobros netos de cada uno de los concejales del equipo de gobierno y de la oposición para garantizar la máxima transparencia al ciudadano que ella misma ha impuesto en el consistorio.

Estrella Borrás adelantó además que todos los concejales de la actual corporación así como el ex alcalde Francisco Artola comenzarán en breve a devolver los casi 18.000 euros que han cobrado indebidamente desde junio de 2011.