Cabanes torna a comprar entrades per a la correguda de la Beneficència.

Sols Units rebutja les entrades

Cabanes 27 de febrer de 2013. A pesar d’haver canviat en teoria el sistema d’imposició de compra d’entrades per a la “correguda de la Beneficència” que organitzava la Diputació Provincial i després venia als ajuntats,  l’equip de govern municipal ha optat per seguir amb la pràctica, d’adquirir un bon número d’entrades pagada amb els diners de tots els veïns i veïnes.

            En teoria, una part ( i sols una part) de les quantitats pagades pels ajuntaments, van a fins socials, però la resta, va a pagar les despeses dels actes taurins ( toreros, bous, assegurances, publicitat, tràmits.etc), sacrificar animals amb l’excusa de fins benèfics.

            Avui, des de l’alcaldia s’ha procedit a repartir les entrades als regidors, i sols els dos regidors  del Grup Municipal d’Units pel Poble-Compromís ha rebutjat aquestes entrades ( en aquest cas, es donaven dos per regidor, a un preu de 62 euros cada una, que multiplicat per 11 regidors, si tots tenien les mateixes, pujaria a 1364 euros en bous, que segurament serà superior). Des de l’alcaldia no s’ha especificat el número total d’entrades adquirides, ni el cost d’elles, però s’ha afirmat que es donarà eixa informació.

            A banda del sentiments anti o pro taurins individuals, des d’Units s’ha afirmat que la millor manera d’ajudar a entitats benèfiques és destinar directament a les ONG la totalitat dels diners i que no es perguen pel camí. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *