si vols la resposta de la conselleria, demana-la a unitspelpoble@gmail.com
Cabanes 16 de febrer de 2013.   El PP de Cabanes venia votant en contra de les mocions presentades pel Grup Municipal Units Pel Poble-Compromís Municipal per demanar la millora necessària de l’ambulatori de la Ribera, mentre el PP votava sempre en les Corts Valencianes en contra de destinar una sola partida pressupostària per a tal fi. 
L’excusa del PP era que ja s’havia sol•licitat aquesta inversió per part de l’equip de Govern. Per eixe motiu,  Monica Oltra , diputada   del grup parlamentari Compromís , va presentar una pregunta escrita al Conseller de Sanitat, preguntant concretament si havia rebut la Conselleria en el darrer any cap petició per ampliar, millorar o actuar en l’ambulatori de la Ribera de Cabanes (Cabanes),i en cas afirmatiu en quina data i què demanava eixa petició i si s’havia  pres cap decisió al respecte d’eixa petició.
La resposta donada ara pel Conseller diu que en 25 de juny de 2012 “l’alcaldessa de Cabanes”( quan en aquella època encara hi havia alcalde), va presentar una sol•licitud per optar a una línia d’ajudes convocades per la Conselleria per finançar l’adequació ´i millora de consultoris ( és  a dir, mig anys després d’haver votat en contra de la moció d’Units, i per tant, no tenien motius per haver votat en el seu dia en contra de la proposta, ja que no havien fet prèviament cap gestió)
Segons la Conselleria, aquesta petició no complia amb  un dels requisits bàsics replegats en la convocatòria, on deixava clar que els projectes han de ser estudiats i aprovats prèviament per la Conselleria de Sanitat, i en el cas del Consultori de la Ribera de Cabanes, el projecte de reforma no va ser presentat abans de la sol•licitud de subvenció´, fet pel qual no van atorgar la subvenció”
Copsa aquesta resposta, ja que segons el PP va explicar reiteradament, s’estava treballant ( abans de desembre de 2011) en aquestes actuacions, i al ser subvencions anuals, havien de conèixer prèviament els requisits. Per tant, en aquest cop es torna a mostrar com el PP va votar en contra de l’ambulatori de la Ribera, mentint al plenari. Posteriorment a haver perdut aquest ajut, en desembre de 2012 Units va tornar a presentar la moció, i aquest cop es va aprovar per unanimitat, ( i després venut quasi com una fita de l’equip de govern). 

Units venia denunciant que l’ambulatori mèdic de la Ribera era un edifici no accessible, amb material molt vell i unes instal•lacions menudes i no adequades.