Cabanes 22 de desembre  de 2012.    El PP en les Corts Valencianes ha tornat a votar en contra, com cada any, de la proposta de Compromís per destinar una partida per millorar l’actual situació de l’ambulatori de la Ribera. El PP en Cabanes també va votar l’any passat en contra d’aquesta proposta.
Ara, de nou Units pel Poble presenta una moció perquè l’ajuntament exigisca inversions reals per millorar aquesta.
Aquesta moció, junt a 15 més presentades per Units pel Poble, seran debatudes en el ple del proper dia 27
MOCIÓ PER DEMANAR INVERSIONS PER L’AMBULATORI DE LA RIBERA
El grup municipal d’Units pel Poble ja va demanar en una moció actuacions per millorar l’ambulatori de la Ribera, i el PP va votar en contra.
Ara de nou, per enèsim cop consecutiu, el PP a les Corts Valencianes ha votat en contra d’una esmena als comptes autonòmics per a 2013, que demanava incloure una partida pressupostària per ampliar o fer un nou ambulatori per als nuclis de la Ribera de Cabanes.
            Les actuals instal·lacions en el nucli de la Venta, són totalment insuficients per donar servei a una població que va en augment  i afecta als poblats del BroseralPolido, L’Empalme, la Venta, Ventorillo,Reiet (Ribera Mar), i Torre la Sal, a més de la diversa població dispersa pel districte litoral de Cabanes.

            Les dependències d’ara tenen barreres arquitectòniques sèries, i són d’escasses dimensions, els aparells  mèdics vells i en mal estat, el mobiliari insuficient. Per això, urgeix  dotar d’un partida per poder crear un nou espai amb condicions, ja que l’actual, a més de ser molt menut no és accessible per a la gent amb mobilitat reduïda, i els sanitari no tenen espai per moure’s.
            Per aixó es presenta la següent moció.

Primer: L’ajuntament de Cabanes demana a la Conselleria de Sanitat que destine una partida econòmica  per ampliar i millorar les instal·lacions de l’ambulatori de la Ribera .