Units demana millorar la seguretat dels xiquets i veïns del barri de l’Estació que han de creuar diàriament la N340
Ribera Cabanes 20 de desembre  de 2012.   El grup municipal d’Units pel Poble ha presentat una moció per al ple ordinari del dia 27 d’aquest mes, en la qual es demana millorar la seguretat  dels xiquets i veïns del barri de l’Estació de la Ribera, que diàriament han de creuar a la N340 per qualsevol servei.

            Els nuclis de l’Empalme, la Venta-Estació i en menor mesura la zona del Bar Tere estan travessades  per la N-340 amb el risc d’accidents que això comporta.

            En l’actualitat, els xiquets de l’Estació, per exemple, quan els deixa l’autobús escolar han de travessar aquest perillós vial sense cap mesura de seguretat , ni pas de vianant, semàfor, o senyal d’advertiment  en una zona on la visibilitat és millorable, i el pas de camions i vehicles de gran tonatge és contínua.

            Units pel poble ja va demanar un millora integral de tota la senyalització dels barris de la Ribera.

            En l’actualitat, qualsevol veí de l’Estació que vulga acudir a qualsevol botiga, estanc, forn, farmàcia, ambulatori, llar dels jubilats o dependències municipals, ha de crear aquest perillosíssima carretera. Sent el cas més alarmant  el dels xiquets, que quant els deixa el bus escolar junt a la N340, han de creuar aquesta carretera corrents i jugant-se la pell. 

            Units ha lamentat que fins l’actualitat no s’haja solucionat per part dels successius equips de govern aquesta situació, i per això s’ha presentat una moció que diu:

Primer: L’ajuntament de Cabanes sol·licitarà a l’administració de l’Estat que estudie de manera urgent la possibilitat de disposar d’un semàfor per vianants, perquè puguen accionar-lo els usuaris quan hagen de creuar la N-340 sense els actuals riscs