Cabanes 12 de juliol  de 2012.  El Grup Municipal d’Units pel Poble ha presentat en el darrer  un extens repàs del desperfectes, mancances i mal estat de les zones de joc dels xiquets i xiquetes al poble, demanant una ràpida reparació

          A la placeta del Molí, darrere l’església, el tobogan li falten peces a la part de dalt i pot provocar caigudes, i des del principi no s’ha posat el segon gronxador a pesar de tindre l’espai reservat.

          A la plaça de la Constitució, baix els gronxadors i cavallets, no existeix un pis adequat, i els xiquets i xiquetes acaben amb els genolls rascats sempre, es va demanar la instal·lació de material adequat.



          Els cavallets de la plaça Tinença de Miravet fa anys estan trencats i no s’ha arreglat.





          La plaça de les Escoles Velles, tant els gronxadors, cavallets com tobogans estan sempre sense cap ombra, deixant-los impracticables, en especial a l’estiu, bona part del dia.



          A la placeta junt del calvari, no hi ha una trista ombra i pega el sol tot el dia, a més de presentar un estat d’abandonament preocupant.



          La zona de jocs de la urbanització del Molinet pateix també un estat d’abandonament.


          Els jocs instal·lats abans a la platja de la torre la sal, van ser tirats de males maneres i trencats, darrere del poblat marítim.






Des d’Units s’espera que aquesta queixa davant del plenari servisca per solucionar l’actual estat.