Amb l’excusa que suposadament ells estan fent les seues gestions ( PP= cinc anys sense cap de futbol a la Ribera), van votar en contra de la moció d’Units pel Poble que posava a l’empresa Marina d’Or les coses més dificils per continuar rient-se del poble

MOCIÓ PER EXIGIR LA CONSTRUCCIÓ DE CAMP DE FUTBOL DE LA RIBERA

En febrer de 2006 es va signar per part de l’ajuntament un conveni amb el grup Construcciones Castellón 2000 SAU (Marina d’OR), entre les quals, l’empresa, adjudicatària del PAI Torre la Sal es comprometia a dotar a la població d’un camp de futbol “ de mesures reglamentàries amb grades i vestuaris, en la parcel·la dotacions pública destinada en el planejament com a ús esportiu i recreatiu, de 36.058,19 m2 de superfície”.

A poques setmanes de que concloga el termini de 5 anys que tenia l’empresa per entregar el PAI conclòs a l’ajuntament, hem vist com ni el PAI està acabat, ni el camp de futbol començat, tot i que va ser el primer que van fer desaparèixer; l’anterior camp de futbol de la Ribera per ubicar sobre ell uns aparcaments de vehicles que sempre estan buits.

Des d’aleshores, l’equip es va quedar sense camp, la seua activitat en suspens i condemnats a la diàspora els aficionats. L’ajuntament no va habilitar cap recinte alternatiu, i han passat els anys, el PAI paralitzat, i el camp de futbol desaparegut i sense aparent intenció de fer-se a curt termini.

Un dels altres compromisos oficials, signats per l’empresa i l’alcalde, era que es faria un edifici per la tinença d’alcaldia, un dispensari mèdic i centre social per a la tercera edat, reunits en un edifici d’ aproximadament 500 m2 de superfície, dins d’una superfície de 2280,87 m2, de sòl dotacional.

Les peticions fetes per l’ajuntament a l’empresa adjudicatària del PAI, de les quals tenim constància, són de fan molts mesos i prou condescendents amb l’empresa. Per tant, entenent que finalitza el període de cinc anys, i veient els incompliments, portem al ple la següent proposta de moció.

PRIMER: L’ajuntament en ple de Cabanes acorda exigir de manera urgent i contundent exigir a l’empresa Construcciones Castellón 2000 SAU, que en la major brevetat possible entregue el promès camp de futbol, amb les dimensions i qualitats acordades. Sent el seu incompliment motiu per suspendre qualsevol petició de pròrroga en l’entrega de les obres.