Cabanes a 31 de desembre de 2011. El Grup Municipal d’Units pel Poble feia públic ahir l’espantós ridícul de l’equip de govern actual per haver aprovat ells, i no l’anterior equip de govern, el projecte per restaurar l’antiga església del calvari en base a una comunicació errada enviada pel Ministeri de Foment, el qual va comunicar per error la subvenció que estava aprovada per Cabanes de l’Alt Empordà a Cabanes de la Plana Alta.

La tàctica emprada ara per l’alcalde d’intentar desviar la responsabilitat a l’anterior alcalde del PP, i al Ministeri, és una eixida cap avant carregada de covardia, ja que qui va votar i aprovar el projecte va ser l’actual equip de govern, el qual va reconèixer en el darrer ple que ni s’havien mirat el projecte que van aprovar, i això té una responsabilitat política molt greu.

Units pel poble sols mirant un cop el projecte va poder detectar un greu error que ni els tècnics municipals van advertir, fet que també demostra la incompetència de qui va gestionar l’expedient. Ara desmarcar-se del que ells van aprovar, no té nom.

Units pel poble ha demanat que si s’han de demanar responsabilitats i indemnitzacions com apunta l’alcalde, ha de ser al propi equip de govern i al tècnic que va ser causant del greu error, i en cap cas el poble ha de fer-se càrrec de la despesa d’haver fet un projecte que no es va a poder materialitzar.