Units creu que el PP va ocultar la modificació per poder “colar” l’aparició de la contractació de personal de confiança del PP

Cabanes. 28 de desembre de 2011 Units pel Poble ha interposat un recurs de Reposició a l’empara del que es disposa en els articles 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú en relació amb l’article 63 de la llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, contra l’anunci publicat pel senior alcalde en el BOP 156 – 22 de diciembre de 2011, i contra el Decret d’alcaldia o acte administratiu que hagen pogut donar objecte a aquesta publicació.


El present recurs potestatiu es fonamenta en les següents

AL·LEGACIONS

En el BOP 156 – 22 de diciembre de 2011. Apareix el següent anunci “

– 1 –

PROVINCIA DE CASTELLÓN DE LA PLANA ADMINISTRACIÓN LOCAL

AYUNTAMIENTOS 11898-2011-U

CABANES

Aprobado inicialmente en sesión extraordinaria de Pleno de este Ayuntamiento, de fecha 19 de diciembre de 2011, el Presupuesto General, Bases de Ejecución, y la plantilla de personal funcionario y laboral para el ejercicio económico 2012, con arreglo a lo previsto en el artículo 169 del Texto Refundido de la ley Reguladora de Haciendas Locales aprobado por Real Decreto Legislativo 2/2004, de 5 de marzo y el artículo 20 del Real Decreto 500/1990, de 20 de abril, se expone al público el expediente y la documentación preceptiva por plazo de quince días desde la publicación de este anuncio, a los efectos de reclamaciones y alegaciones.

De conformidad con el acuerdo adoptado el Presupuesto se considerará definitivamente aprobado, si durante el citado plazo no presenten reclamaciones.

En Cabanes, a 20 de diciembre de 2011.–EL ALCALDE, (firma ilegible).


– No obstant això, en el Ple de dia 19 de desembre de 2011, el punt número dos de l’ordre del dia sols incorporava com es pot contemplar en l’expedient, “ Pressupost municipal 2012”, i en cap moment “la plantilla de personal funcionario y laboral para el ejercicio económico 2012”.

Aquesta plantilla en cap moment va passar per la prèvia Comissió Informativa d’Hisenda, ni va ser facilitada en cap moment còpia d’ella ni cap informació abans de l’esmentat ple, fet pel qual no es va poder votar, ni fer cap valoració política de la mateixa. Les bases d’execució sí que van ser aportades, però no la Plantilla de personal, i sense voler fer cap valoració de la intencionalitat o no d’aquesta situació, estem òbviament davant d’una anomalia.

– La Plantilla de personal és un contingut addicional al Pressupost, i per tant, esperaven que aquesta puguera ser informada, debatuda i votada abans de la seua publicació com hem vist no ha estat.


– Aquesta omissió d’un punt tant important, ha creat indefensió i viola frontalment els drets dels regidors i Grup Municipals a l’accés a la informació i a poder deliberar sobre els acords plenaris. No ha hagut cap pronunciament del Ple sobre la plantilla de personal, tal i com es pot comprovar en les respectives actes


Per tot l’exposat i de conformitat amb les previsions dels articles 116 i següents de la Llei 30/1992, 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú,

SOL·LICITA

Que s’admeta a tràmit el present escrit d’interposició de recurs de reposició dins del termini i en la forma escaient, s’acorde la procedència del mateix i es dicte nova Resolució per la qual s’anul·le el Decret o altre acte administratiu que haja pogut donar objecte a l’anunci del BOP, i es passe per plenari extraordinari la proposta de la plantilla de personal funcionario y laboral para el ejercicio económico 2012, , que ha donat lloc al present recurs i es procedeixca a restablir d’aquesta forma la legalitat vulnerada.

+ info 605440283 http://unitspelpoble.tk/ unitspelpoble@gmail.com