CABANES 5 DE SETEMBRE. El Grup Municipal d’Units pel Poble, ha demanat a l’equip de govern actual, austeritat i racionalitat a l’hora de gastar els diners dels veïns, després que el darrer ple haguera d’aprovar, amb els únics vots favorables del PP, un reconeixement extrajudicial de factures de 2010, de gasto sense consignació pressupostària en festes, que pujava a 73.000 euros.

És a dir, a banda dels milers d’euros que cada any es pressuposten per a les festes locals, durant 2010 es van gastar 73.000 euros de més, 6.000 en coets, i bona part de la meitat del total en factures en bars del municipi; en unes festes que malauradament no s’han caracteritzat ni per originalitat ni innovació.

Units pel Poble va defensar que l’actual equip no pot desvincular-se totalment d’aquesta despesa desorbitada, al continuar membres de l’anterior corporació formant-hi part, però sobre tot, es va demanar, que a partir d’ara s’aplique criteris de racionalitat, ja que no és de rebut que bona part dels diners del poble es destinen a pagar consumicions en bars de no es sap qui. En eixe sentit, es serà ferm a l’hora de demanar la relació de despeses en festes de l’actual equip de govern. Units defensa que les festivitats locals siguen ateses i es destinen diners a elles, però sempre baix criteris de prioritats per al poble, transparència i eficiència en el que es gasta.

Cabanes: Units pel Poble pide austeridad en los gastos en fiestas después de haberse tenido que hacer una modificación de crédito de 73.000 euros por facturas “sorprensa”