CABANES 4 DE SETEMBRE. El Grup Municipal Units pel Poble va complir la paraula donada en la campanya electoral de tindre com a prioritat, fora quin fora el resultat,dur al Ple municipal els problemes de la urbanització del Riberamar, coneguda popularment com el Reiet, després de dècades d’oblit per part de l’ajuntament

Els problemes de clavegueram o desaigües, d’urbanització dels carrers , enllumenat, accessos, replegada de fems, dades tècniques, van ser abordades en el darrer plenari demanant una solució definitiva a la situació que pateixen aquests veïns. Aquestes peticions es feien dies després d’un nou contacte amb els afectats, veïns que des de fa més de 30 anys paguen religiosament tots els impostos i tributs municipals tot i no tindre cap inversió ni millora.

Recordem com tot i haver cedit els propietaris des de fa anys part dels seues terrenys a l’ajuntament per crear un Centre Social, i una zona verda, la primera és un descampat, i la segona, un femer on s’acumulen deixalles i restes vegetals.

Aquesta urbanització, junt al Camí l’Atall, entre el nucli de la Venta i el Parc Natural del Prat, compta amb 58 vivendes, i desenes de veïns que viuen tot l’any. La falta d’enllumenat i urbanització dels carrers, convertits en un fangar només cauen quatre gotes, l posar senyalitzacions en les entrades des de la N-340 ( quan s’ha hagut de cridar per exemple a una ambulància o servei urgent, ha estat impossible trobar el nucli), o enllumenar des de la N-340 fins a la urbanització, van ser reividicacions defensades per Units pel Poble en el passat plenari.

Des d’Units es va mostrar el compromís de continuar treballant colze a colze amb els veïns fins aconseguir realitats.