Cabanes, 25 de juliol de 2011. El Grup Municipal d’Units pel Poble-Compromís Municipal a l’ajuntament de Cabanes, ha lamentat que es continue amb la caòtica situació de neteja de les platges del municipi, on si fa unes dies es denunciava que la retirada d’algues de la platja de Torre de la Sal estava causant problemes als veïns per dipositar les restes orgàniques junt a les vivendes, amb el fort olor de putrefacció que provoquen, el descontrol continue imperant al no tindre en compte l’horari en la neteja del litoral.

Tal i com es demostra en fotografies preses a les 12 del migdia a la Platja de Torre de la Sal, és precisament a eixes hores, justament quan més gent hi ha prenent el bany, quan es posen el camió i la pala a remoure la terra, replegar les algues i posar-se a treballar, causant les obvies molèsties amb els estiuejants i posant-los en situació de risc.

Es dóna el cas que ve sent habitual aquest comportament, on molts cops es comença a maniobrar a les 10, per parar immediatament per esmorzar els operaris i no continuar fins les 12 aquest treball. Aquesta reiterada situació està causant les crítiques dels banyistes.

De la mateixa manera que es va demanar una solució a la retida d’algues, que segons es va informar des de l’alcaldia s’estava treballant en solucionar el problema, es demana que l’horari siga raonable i no cause més molèsties.