CABANES 18 DE MAIG DE 2011. La candidatura municipal “Units pel Poble” de Cabanes i la Ribera, aporta idees de com l’ajuntament de Cabanes podria estalviar en despeses que ara són totalment prescindibles.

Ajustar la plantilla a la realitat del poble

: Actualment hi han contractats dos Arquitectes:


– Un d’ells, el que va ser candidat del PP a l’alcaldia de Benicàssim : està tots els dies a mitja jornada (va aprovar l’oposició però no li han tret plaça)

-L’altre d’ells, que va ser abans l’arquitecte de Marina d’Or està dos dies a la setmana . Amb la contratacio´d’un arquitecte dos dies a la setmana hi ha de sobres


Un Arquitecte Tècnic (Aparellador): està dos dies a la setmana, en un dia a la setmana hi hauria prou

El departament d’urbanisme compta amb dos administratius, que perfectament podríem assumir treballs d’altres àmbits donada l’aturada urbanística.


Advocat: es té contractat a Fernando Falomir (no fa acte de presència per l’ajuntament , tot i que li paguem més de 2000 euros mensuals + tots els informes que fa, que se li paguen a banda. I després, en tots els judicis en els qua ha de comparèixer l’ajuntament, es nomena a altres advocats. Per tant, no té cap sentit tindre contractada a una persona permanenment.


L’enginyer de Camins, que tampoc fa acte de presència i amb un salari també considerable.

La partida d’alts càrrecs i personal d’aquest departament es podria reduir a un arquitecte dos dies a la setmana, un aparellador un dia a la setmana, un enginyer industrial un dia a la setmana i un administratiu a jornada completa , recolçant-ho amb un bon advocat com a assessor un dia a la setmana.

Pressupost en “propaganda” per a 2011, 10.000 euros ( possiblement ja estiga esgotat) es podria reduir també dràsticament,

Pressupost municipal en “despesa jurídica” 75.000 euros, en abril ja no els quedava un cèntim.http://unitspelpoble.tk/ unitspelpoble@gmail.com